Πλέον μπορείτε να έχετε όλες τις υπηρεσίες για την επιχείρηση σας απο έναν συνεργάτη!

your company

Έχοντας ιδρύσει πάνω απο 800 νέες εταιρείες, η Emron κατέχει την τεχνογνωσία για να ικανοποιήσει τις ποιο απαιτητικές περιπτώσεις. Το καταστατικό και το αρχικό στήσιμο μίας επιχείρησης είναι το 50% της λειτουργίας της, καθώς τυχών λάθη θα συνοδεύουν την εταιρεία σας για όλη την διάρκεια λειτουργίας της και η διόρθωση τους οδηγεί σε υπέρογκα κόστη και δυσλειτουργίες.

Μάθετε περισσότερα..

Financial services

Βρισκόμαστε δίπλα σας στα επιχειρηματικά σας εγχειρήματα, σχεδιάζοντας και τοποθετώντας σωστά το μέλλον που οραματίζεστε. Με τους κατάλληλους φορολογικούς σχεδιασμούς, οικονομικές προβλέψεις σε συνεργασία με το νομικό υπόβαθρο πλέον έχετε τον συνεργάτη που έχει ανάγκη η επιχείρηση σας.

Έχοντας πραγματοποιήσει πάνω απο 1200 οικονομικούς σχεδιασμούς, πλέον γνωρίζουμε και τις ποιο απαιτητικές περιπτώσεις. Γνώμονας του εγχειρήματος είναι η τάξη, γνώση και η συνέπεια.

Μάθετε περισσότερα..

Accounting services

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την λογιστική παρακολούθηση και ενημέρωση Γ’ κατηγορίας βιβλίων, καθιστώντας το φορολογικά ενήμερο, έτοιμο να δεχτεί οποιονδήποτε φορολογικό έλεγχο. Χρησιμοποιώντας το σύστημα Primer Connect ERP, το οποίο έχει σχεδιαστεί και προσαρμοστεί ειδικά για την εταιρεία μας, έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες που είναι μοναδικές στον χώρο.

 

Μάθετε περισσότερα..

Law

Τώρα μπορείτε να συνδιάσετε την λογιστική, οικονομική και τεχνολογική υποστήριξη με την νομική συμβουλευτική απο έμπειρους νομικούς. Κάθε σας επιχειρηματικό εγχείρημα χρειάζεται την κατάλληλη νομική υποστήριξη ώστε να λειτουργήσει ομαλά και να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του.

Μάθετε περισσότερα..

0
Ιδρύσεις εταιρειών
0
Εργασίες πελατών
0
Κλεισμένοι ισολογισμοί πελατών

Λύσεις σε προσιτές τιμές.

Η επαναστατική τιμολογιακή μας πολιτική απαγορεύει ρητώς τις προκαταβολές και οι πληρωμές γίνονται μετά την ολοκλήρωση των λύσεων που έχουν συμφωνηθεί. Οι τιμές μας προσαρμόζονται στην οικονομική δυνατότητα της εκάστοτε επιχείρησης, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο τις υπηρεσίες μας προσιτές σε κάθε επιχείρηση.

Υψηλή τεχνολογία

Επενδύσεις άνω του 1.000.000 Ευρώ σε τεχνητή νοημοσύνη και αυτοματισμούς για την παροχή υπηρεσιών

Υψηλή τεχνολογία

Λογισμικά παραγόμενα απο την εταιρεία μας έχουν αυτοματοποιήσει τους ελέγχους στα οικονομικά δεδομένα

Υψηλή ειδίκευση

Οι υποθέσεις που έχουμε διεκπεραιώσει, αποτελούν την νοητική περιουσία της εταιρείας

Εμπειρια 20 ετών

Πάνω απο 800 ιδρύσεις νέων εταιρειών, 47.500 εκτελέσεις εργασιών και 6.400 κλεισμένοι ισολογισμοί, μας οπλίζουν με την εμπειρία που χρειάζεστε

Καινοτομία

Ιδρύσαμε την πρώτη ιατρική Ι.Κ.Ε. στην Ελλάδα, το πρώτο φαρμακείο Ι.Κ.Ε. στην Ελλάδα

αγαπη στην δυσκολια

Η κάθετη δομή, το εργασιακό πνεύμα και η εμπορική ηθική της Emron, της δίνει την ηγετική θέση στην αγορά.

Οι πελάτες μας βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα

Ελλάδα
Επικοινωνηστε μαζι μας